Hirdetés

Nyolc új címmel bővült az Xbox Game Pass kínálata

|

Február megérkeztével a Microsoft hozzáadott néhány remek címet az előfizetős szolgáltatásához.

Hirdetés

Mostanában egyre gyakrabban kerül elő az Xbox Game Pass neve, ugyanis amíg a játékosoknak jó biznisz az előfizetős szolgáltatás, addig mások nem nagyon örülnek a Microsoft megoldásának. Ennek ellenére a redmondiak nemrég kiegészítették a felhozatalt nyolc új címmel, így mostantól még több játékhoz férhetünk hozzá.

Hirdetés

Februárban a Halo Wars 2, az NBA 2K17, a WWE 2K17, a Darksiders II: Deathinitive Edition, a Rime, a Riptide Renegade GP, a Letterquest: Grimm's Journey, valamint a visszafelé kompatibilitásos rendszernek köszönhetően a Fable Anniversary csatlakozik a Game Pass kínálatához.

A Microsoft előfizetéses rendszerében több mint 100 játékhoz férhetünk hozzá egy viszonylag csekély havidíj ellenében, így mindenképp érdemes egy próbát tennetek vele, ha esetleg nincs már mit játszanotok a konzolon.

Ti előfizettetek már az Xbox Game Passra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)