Hirdetés

Hamarosan további 13 játék csatlakozik az Xbox Game Passhez

|

A szolgáltatáshoz hamarosan csatlakozó játékok listája nem a legizgalmasabb, amit valaha láttunk, de azért akad itt pár gyöngyszem, amire érdemes figyelni.

Hirdetés

Ha valamilyen csoda folytán kifutottál játszható címekből, de még mindig van Xbox Game Pass előfizetésed, akkor egyrészről őszinte csodálattal nézek rád, másrészt hamarosan kapsz egy újabb adag játékot, hogy legyen mivel elütni a tengernyi időd. Akad pár érdekesség a felhozatalban a PC-sek és az Xbox tulajok számára is, érdemes figyelni.

Hirdetés

A Microsoft kidobott egy listát és egy hangulatos kis teaser videót, amiből kiderült, hogy melyik platformon milyen címeket élvezhetünk majd a következő hónapokban.

A teljes lista a következő:

- Munchkin: Quacked Quest (Xbox One, PC) -- A megjelenés napján lesz elérhető
- Yooka-Laylee (Xbox One)
- The Escapists 2 (Xbox One)
- Cities: Skylines (PC)
- Lonely Mountains: Downhill (Xbox One, PC) -- A megjelenés napján lesz elérhető
- Demon's Tilt (PC) -- A megjelenés napján lesz elérhető
- Genesis Noir (Xbox One, PC) -- A megjelenés napján lesz elérhető
- Minit (Xbox One, PC)
- The Red Strings Club (PC)
- The Talos Principle (Xbox One, PC)
- Vambrace: Cold Soul (Xbox One, PC)
- State of Mind (PC)
- Dead by Daylight (Xbox One, PC)

A fenti játékok szinte mindegyike még idén belekerül a Game Pass kínálatába, az egyetlen kakukktojás a Genesis Noir, aminek még nincs megjelenési dátuma, így az könnyen átcsúszhat 2020-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)