Hirdetés

Xbox Game Pass Ultimate - még idén egyesíthetjük a Microsoft két előfizetéses szolgáltatását

|

Ez a megoldás leginkább azoknak kedvez majd, akik rendszeresen használják az Xbox Game Passt és az Xbox Live Goldot.

Hirdetés

Nem most hallunk először arról, hogy a Microsoft készül egy olyan megoldással, amivel összevonhatjuk a két havidíjas szolgáltatását, hiszen már szóltak erről pletykák régebben. Most viszont hivatalosan is meg lett erősítve, hogy érkezik a dolog.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass Ultimate egyesíti az Xbox Game Pass, illetve az Xbox Live Gold által nyújtott előnyöket, amelyekért így csak egyetlen havi díjat kell fizetnünk. Az új pakk tehát nem kínál semmilyen exkluzív apróságot, de azért valamennyire könnyebbé teszi a játékosok életét. A tervek szerint valamikor még idén elérhetővé válik az Xbox Game Pass Ultimate (lesz persze bétateszt is), amire 14,99 dollárért, vagyis kicsivel több mint 4000 forintért bárki előfizethet majd. Fontos, hogy ez csupán egy lehetőség, tehát aki csak az egyik szolgáltatásra szeretne továbbra is előfizetni, bátran megteheti. Az is kiderült, hogy akinek aktív előfizetése van mindkét rendszerre, a befizetett összeg arányában átkonvertálódik az előfizetésének hossza. 

Ti beruháztok erre a csomagra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)