Hirdetés

Egyre közelebb kerül az Xbox Game Pass ahhoz, hogy a videojátékok Netflixe legyen

|

Még ebben az évben kiegészül egy fontos szolgáltatással az Xbox Game Pass.

Hirdetés

Tavaly októberben rajtolt el az xCloud bétája, amit eleinte csak néhány kiválasztott ország területén lehetett kipróbálni. Április elején jelentősen bővült a kedvezményezett régiók listája és immáron Európában is elérhető többek között a Microsoft streaming szolgáltatása (Magyarországon azonban egyelőre még nem). Szinte már biztos, hogy a Microsoft szeretné kiérdemelni a "játékok Netflix-e" címet.

Hirdetés

Az Xbox feje, Phil Spencer erősítette meg a hírt, miszerint még idén integrálják az Xbox Game Passba a jövőre nézve hatalmas lépésnek tekintett xCloud technológiát. Egyelőre a Game Pass-ban szereplő játékokat le kell töltenünk, hogy játszhassunk velük, az xCloud támogatás egyrészt ezt a műveletet teszi szükségtelenné. Továbbá elviekben komolyabb gamerkonfiguráció és dedikált konzol sem lesz feltétele annak, hogy az előfizetéssel elérhető címeket futtassuk.

A Microsoft fokozatosan fejleszti és frissíti szolgáltatását, amelynek kapuit egyre több ország lakói előtt tárja majd szélesre. Egy nemrégiben közzétett jelentés szerint már most több százezren próbálgatják a játékstreamelést, miközben az Xbox Game Pass előfizetőinek száma már a tízmilliót is meghaladja.

Ti kipróbáljátok majd az xCloudot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)