Hirdetés

Xbox Game Pass - augusztusban hét játékkal is bővül a kínálat

|

Ebben a hónapban is új címek érkeznek az Xbox Game Pass előfizetéssel letölthető játékok körébe, augusztusban pedig a platformerek, az autóversenyzés és a zombis játékok szerelmesei is jól járnak.

Hirdetés

Miután erős rajtot vett a Microsoft saját havidíjas játékbérlő szolgáltatása, az Xbox Game Pass, folyamatosan új címek érkeznek, hogy a vásárlók ne is akarják lemondani az előfizetésüket. Augusztusban hét új játék kerül be, amik között három kifejezetten jól csengő név is akad.

Hirdetés

Már beszerezhető például a Limbo, így akinek valahogy kimaradt volna a Playdead kiváló debütáló játéka, az bepótolhatja a Game Pass részeként is. Emellett az előfizetők letölthetik a remekül sikerült DiRT Rallyt és az Xbox One korai időszakának egyik húzócímét, a felaprításra váró zombihordákat ajánló Dead Rising 3-at is. Érkezett néhány kevésbé híres játék, az Ultraton, a So Many Me, a Pharaonic, illetve egy klasszikus széria újabb része, a Metal Slug XX is, ezekből az alábbi videókban kaphattok egy kis ízelítőt.

Nektek mennyire szimpatikus az egyes játékok megvétele helyett az előfizetéses modell?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)