Hirdetés

Xbox Games Showcase - itt követheted élőben a mai Xbox bejelentéseket

|

A Halo Infinite-ről biztosan hallunk majd a mai virtuális Xbox Games Showcase konferencián, de a stúdió ígérete szerint még rengeteg játékba engednek bepillantást.

Hirdetés

Kicsit mind sajnáljuk, hogy elmaradt az E3, hiszen egy videojátékrajongónak mindig eseményszámba megy, amikor kedvenc stúdiói rengeteg újdonsággal lepik meg. Ehelyett idén egész nyáron lassan csordogálnak az infók a készülő projektekről, most pedig a Microsofton a sor, hogy villantson valamit, elvégre még egy új konzollal is jelentkeznek idén.

Hirdetés

Ma este 6 órakor veszi kezdetét az Xbox Games Showcase, mely a kiadó ígérete szerint kizárólag a játékokról szól majd. Mi csak helyeselni tudunk az ilyen kijelentések hallatán - bár nem haragudnánk meg, ha elárulnák az Xbox Series X árát is végre. De ne legyünk telhetetlenek, itt tudjátok élőben követni, hogy miket tartogat számunkra a jövőben az Xbox:

Az Xbox esemény előtt egy órával egy felvezető show kezdődik, melyet a The Game Awards atyja, Geoff Keighley vezet le.

A Halo Infinite biztosan ott lesz a mai konferencián, sőt ha hihetünk a stúdiónak, akkor végre valódi játékmenetet láthatunk majd belőle. Emellett valószínűleg hallatnak magukról azok a stúdiók is, amiket a cég az elmúlt pár évben felvásárolt, így talán a láthatunk pár képkockát a Senua's Saga: Hellblade 2-ből, a Wasteland 3-ból, az Obsidian által kalapált Groundedből, vagy éppenséggel a Rare Everwildjából. 

Titkos vágyunk, hogy végre kapjunk valami hivatalos infót a Fable 4-ről is, de már nem merünk igazán reménykedni. Ti milyen címekről hallanátok a legszívesebben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)