Hirdetés

Az Xbox Game Pass egy frissen megjelent játékot dob be a közösbe

|

Ha te is a haverjaid szeretitek az Overcooked-féle őrült társas kalandokat, akkor a Moving Outot is imádni fogjátok.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass ma PC-n és Xbox One-on is bővült egy frissen megjelent coop játékkal. A Moving Out hasonló őrület, mint az Overcooked, így egy erős idegzetű cimborára lesz szükséged a teljes élvezethez. Egyébként a játékmenet pontosan az, amire számítanál a név alapján: költöztető szimulátor, a fizikát nehezítő tényezőként bedobó idegszálakat tépő csoda.

Hirdetés

A hangulat teljes mértékben Overcooked jellegű, szóval a kanapé-coop szerelmesei most kapnak új időtöltést, és persze jöhetnek majd a családi, páros, baráti üvöltözések, egymás anyjának emlegetése, sokat látott gyári műszakvezetőket megszégyenítő okoskodás, passzív-agresszív mormogás, kontrollerek földre hajítása, növekvő alkoholfogyasztás, vagy ami tetszik. Videó itt:

Ahhoz, hogy pörgethessétek a Moving Outot szükségetek lesz Xbox Game Pass előfizetésre Xbox One-on vagy PC-n. A játék elérhető PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is, ott a klasszikus "vásárlás" opciót ajánlanánk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)