Hirdetés

Games with Gold - ez lesz az egyik szeptemberi játék

|

Major Nelson megosztotta a rajongókkal az első olyan címet, amit a Gold előfizetők ingyen játszhatnak majd szeptemberben.

Hirdetés

A Microsoft a Games With Gold keretében minden hónapban igyekszik érdekes és izgalmas címeket felkínálni a Gold előfizetéssel rendelkező játékosoknak, ez pedig feltehetőleg szeptemberben sem lesz másképp.

Major Nelson a Twitteren jelentette be, hogy szeptember elsején megjelenik az Earthlock: Festival of Magic, amit az Xbox Live Gold előfizetők ebben a hónapban ingyen játszhatnak majd. Az Earthlock egy körökre osztott szerepjáték. Egy olyan misztikus bolygón játszódik, ami évezredekkel a történet kezdete előtt abbahagyta a tengelye körüli forgást.

A játék egyébként ugyanezen a napon PC-re is megjelenik, szóval nem csak a konzolosoknak lesz lehetősége lecsapni rá. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)