Hirdetés

Az Xbox Games with Gold vagy a PlayStation Plus zárt jobb évet?

|

A konzoltulajdonosok idén is jobbnál-jobb alkotásokat kaptak ingyen, de vajon melyik tábor örülhetett jobban az előfizetéssel járó ajándékoknak?

Hirdetés

A Microsoft és a Sony is évek óta kedveskedik mindenféle jóval a felhasználóiknak, akik előfizettek valamelyik konzolos szolgáltatásra, és ugyan nincs akkora különbség a két óriás között, azért nem egyformán szórják az ajándékokat.

Hirdetés

Xbox Games with Gold

A Microsoft konzoljain elérhető szolgáltatás előfizetői összesen 48 játékot kaptak 2017-ben, a jelenlegi árak alapján összesen 1029.52 dollár értékben. A címek átlagos Metacritic pontszáma 77,19, az átlagáruk pedig 21,45 dollár. A legdrágább Xbox One játék a 49.99 dollár értékű Evolve: Ultimate Edition volt, míg a legolcsóbb a 9,99 dolláros Grow Up.

A 48 játék közül a legtöbb, összesen 21 darab a 15 és 19,99 dollár közötti árkategóriába esett, illetve 23-nak van 80 és 89 közötti pontszáma a Metacriticen. Az év utolsó hónapjában is kaptunk néhány érdekességet, ezekről itt olvashattok részletesebben.

PlayStation Plus

A Sony előfizetői kicsit jobban örülhettek idén, ugyanis 74 ingyen játék ütötte a markukat, 1287,25 dollár értékben, tehát ebben a tekintetben jobban jártak xboxos társaiknál, viszont a Metacritic átlag csak 71.3 volt. A 17.40 dolláros átlagárral is lemarad a Sony a Microsofttól, azonban behozza lemaradását a legdrágább PlayStation 4 játékkal, ami az 59,99 dollárt kóstáló Just Cause 3 volt.

A játékok többsége, 28 darab az 5 és 9,99 dollár közti árkategóriába esett, míg Metacritic pontszám alapján a legtöbb, vagyis 36 cím 70 és 79 között áll a weboldalon. Úgy tűnik, a japánok idén a mennyiséget részesítették előnnyel a minőséggel szemben, decemberi ajánlatukról pedig ide kattintva találtok részleteket.

Ti elégedettek vagytok az előfizetés mellé járó játékokkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)