Hirdetés

Az Xbox Insider tagok már élvezhetik az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés előnyeit

|

Ez lesz az a csomag, ami felhasználóbarát árral gyúrja össze a Game Pass és a Live Gold előfizetéseinket.

Hirdetés

A Microsoft is tudja, hogy két előfizetést kezelni ugyanabban a szolgáltatási rendszerben meglehetős fájdalommal jár. Szeretnék egyszerűbbé tenni az Xbox család minden előnyének kihasználását, így szépen lassan bevezetik az Xbox Game Pass Ultimate megoldást.

Hirdetés

Ez a rendszer egybefoglalja a Gold és a Game Pass előfizetéseket, és egy kalap alá vesz mindent. Az Xbox Insider program Preview Delta tagjai pedig már élvezhetik is ezt. Ha van már korábban előre befizetett Xbox Live Gold és Game Pass előfizetéseitek, akkor azokat egyből összegyűjti majd a rendszer, amikor megrendelitek az első hónapnyi Ultimate előfizetést. Ha például van 3 hónapnyi ebből és 3 hónapnyi abból is, de ti még vesztek rá 1 hónap Ultimate-et, akkor az egészet összemixelik, és 7 hónapnyi Ultimate-et fog jóváírni a rendszer - ez azért valljuk be, elég felhasználóbarát megoldás.

Az Xbox csapata igyekszik majd szépen lassan minél több tesztelőt behúzni. Addig is türelemmel kell várnunk, hogy az opció mindenki számára elérhetővé váljon. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)