Hirdetés

Xbox One-on is játszható lesz a Knights of the Old Republic?

|

Twitteren kering egy kép, ami állítólag az első olyan játékokat mutatja, melyek az eredeti Xboxra jelentek meg, de hamarosan Xbox One-on is élvezhetjük őket. Szerepel köztük egy Prince of Persia is.

Hirdetés

Ha minden jól megy, még az idei év folyamán elérhetővé válik az első néhány xboxos játék Xbox One-ra, és olyan klasszikusokat játszhatunk újra, mint a Crimson Skies. Meg sok mást.

Hirdetés

Egy WalkingCat (@h0x0d) nevű twitterező tette közzé még tegnap az alább látható képet, ami összegzi a felhasználók eddigi találatait. Ott a Crimson Skies is, de mellette szerepel a Psychonauts, a Ninja Gaiden Black, a Red Faction 2, a Dead to Rights, a Fuzion Frenzy, a Sid Meier's Pirates, a Bloodrayne, a Grabbed by the Ghoulies, a The King of Fighters Neowave, és ami még ezeknél is izgalmasabb: a Prince of Persia: The Sands of Time, valamint a Star Wars: Knights of the Old Republic.

A játékok novemberben jöhetnek. Ti mit látnátok még szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)