Hirdetés

Szavazz: szerinted mi lesz a következő Xbox konzol neve?

|

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Sony a PlayStation 5-tel érkezik 2020 végén. De a Project Scarlett valódi nevét továbbra sem ismerjük.

Hirdetés

Ma végre újabb hivatalos információk érkeztek a Sony következő konzoljáról: belőtték nagyjából a megjelenés dátumát, és szó esett az új kontrollerekről is. Jim Ryan, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatója pedig nevén is nevezte a gyereket, PlayStation 5-nek fogják hívni a következő generációs masinát - ami persze a világon senkit sem lepett meg. 

Hirdetés

A Microsoft egy fokkal nehezebb helyzetben van, ők ugyanis nem elégedtek meg az egyszerű számozással. Az eredeti Xboxot az Xbox 360 követte, majd hatalmas vezércsellel az Xbox One érkezett. Felmerül tehát a kérdés: mi lesz a neve a következő Xbox konzolnak? Felvetünk pár opciót, de a kommentek között jöhetnek a teljesen egyedi ötletek is természetesen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)