Hirdetés

Xbox Live - a júliusi ingyenes játékok

|

Júliusban három játékot kapnak a Gold előfizetők, melyek közül egy az Xbox One-osokat, kettő pedig az Xbox 360-asokat boldogítja.

Hirdetés

Júniustól végre az Xbox One-nal rendelkező Gold felhasználók is havonta kapnak ingyen játékot, de ezentúl minden hónapban csak egyet.

Múlt hónapban a Halo: Spartan Assault és a Max: The Curse of Brotherhood járt a next-gen konzol tulajdonosainak, most pedig a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont kapják meg, ami egy friss cím lesz a kínálatban. Épp emiatt hiába keresnétek július elsején, csak másodikától érdemes kutatni utána.

Az Xbox 360-nal rendelkezők ismét két játékot kapnak, július 1. és 15. között a Gotham City Impostorst, július 16-tól 31-ig pedig a BattleBlock Theatert adhatják hozzá Xbox Live fiókjukhoz. Előbbi egy jópofa, Batman-témájú FPS, ami sajnos sosem lett igazán sikeres (Steamen már lassan két éve free-to-play), a második pedig a The Behemoth legutóbbi zseniális alkotása, ezt mindenképp próbáljátok ki.

Mi most annyira nem vagyunk elégedettek, ti mit szóltok a júliusi Games with Gold ajánlatokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)