Hirdetés

Xbox Live - Arcade-es játékot tesznek ingyenessé

|

Elérkeztünk a Games with Gold promóció második ajánlatához, melynek keretében most egy sikeres XBLA-s játékot tölthetnek le az Xbox Live felhasználói.

Hirdetés

Ha van valami, ami a Microsoft részéről az utóbbi időkben pozitív cselekedetnek számít (azon túl, hogy nincs többé DRM az Xbox One-nál), az a Games with Gold kampány elindítása.

A PlayStation Plus tagok ritkán panaszkodnak, de akkor sem amiatt, hogy ne kapnának elegendő játékot előfizetésük mellé. Pár hónapos játékokat tölthetnek le teljesen ingyen, így tulajdonképpen már az első ilyen ajánlatnál megtérül a befektetett pénz. A Microsoft most hasonlóval próbálkozik: fél hónappal ezelőtt a Fable III-at adták ajándékba a Gold előfizetőknek, a mai nap folyamán pedig a Defense Grid: The Awakening jut hasonló sorsra. A tower defense műfajú alkotást 2008-as PC-s és 2009-es Xboxos megjelenésekor egyaránt ováció fogadta, 80 százalék körüli értékeléseivel méltán nevezhető jó játéknak. 

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy 16-án mit kapunk majd, de feltételezhetően vagy az Assassin's Creed II, vagy a Halo 3 lesz az aktuális áldozat. Ha már egyszer ezt igérték... A Games with Gold promóció az Xbox One megjelenéséig tart, addig még körülbelül 8-9 játékot kaphatunk ajándékba. Ti melyiknek örülnétek? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)