Hirdetés

Leárazások az Xbox Live-on - vámpírok aprópénzért

|

Rendkívül változatos az idei Countdown to... leárazás leárazás, ma a Castlevania sorozat tagjait és azok DLC-it szerezhetjük be olcsón.

Hirdetés

Bár a Countdown to 2014 ebben a formájában nem vetekedhet a Steam ünnepi leárazásával, azért látszik, hogy a Microsoft legalább próbálkozik.

Az eseményt indító Borderlands 2 és a szintén ekkor bejelentett egész héten tartó ajánlatok után egy kicsit langyosabb akció következett, de a tegnapi Forza Horizon és az ahhoz tartozó Season Pass azért sokakat ösztönzött arra, hogy a bankkártyájukhoz nyúljanak. A Season Pass például 2000 forinttal olcsóbb volt, mint a Horizon Rally DLC egymagában. Ma három Castlevania teljes játék és egy rakat DLC ára lett megfelezve, nálunk viszont csak az alábbi két ajánlat él, mivel a Castlevania HD hiányzik a magyar Live-ról.

Arcade játékok

Castlevania Lords of Shadow: Mirror of Fate HD - 1895 Ft
Castlevania: Symphony of the Night - 846,60 Ft

Ha esetleg rendelkeztek US fiókkal, itt látjátok a leárazások teljes listáját. Kíváncsian várjuk, mit hoz a holnap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)