Hirdetés

XBox Live dashboard - lehet jelentkezni tesztelésre

|

Szeretnéd mindenki más előtt kipróbálni az új Xbox Live kezelőfelületét? Most lehet jelentkezni.

Hirdetés

Arról már korábban is beszámoltunk, hogy a Microsoft 2011-es őszi frissítésének lényege a megújult működési elv, vagyis sikerült a rendszert teljesen Kinect alapúvá emelni, így mostantól szabadon használhatunk minden funkciót kontroller nélkül is.

Persze bőven akadnak olyanok, akik nem elégednek meg néhány előzetes fotóval, hangzatos ígéretekkel - ők csak annak hisznek, amit a saját szemükkel látnak. Nos, erre van lehetőség. Major Nelson blogjában megtörtént a felhívás: lehet jelentkezni béta tesztelésre.

Ha bárkit érdekel tehát az új online funkciókkal és Kinect alapú kezelőfelülettel érkező Xbox Live dashboard béta tesztje, akkor ide kattintva megtudhat mindent a jelentkezés menetéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)