Hirdetés

Xbox Live - ha tényleg ez lesz a júniusi Games with Gold kínálata, az kicsit kiábrándító

|

Kapunk három jó játékot, de AAA cím helyett jövő hónapban más jár.

Hirdetés

Napokon belül, konkrétan pénteken már meg kell kapnia a Gold előfizetőknek az első adag új játékot, de a Microsoft még nem jelentette be, mit ad a jövő hónapban. Talán majd ma.

Hirdetés

A német Xbox Wire-ön idő előtt jelent meg a poszt, amit azóta már levettek, de nem elég gyorsan. Ez alapján június 1. és 30. között az Assassin's Creed Chronicles: Russia, június 1-15. között a Sonic All-Stars Racing Transformed, június 16-30. között pedig a LEGO Indiana Jones 2 jár az előfizetőknek, amikkel azért ki lehet békülni. A listán a legérdekesebb viszont a június 16-tól július 15-ig elérhető SMITE csomag, mely 100 dollár értékben ad cuccokat (20 istent és 50 tárgyat, feltehetően skineket és hangokat) a free-to-play MOBA-hoz. Az, hogy értékes, megkérdőjelezhetetlen, de hogy kinek, az már más kérdés.

Az utóbbi hónapok után kibírjuk ezt, aztán hátha bejelentenek valami izgalmasat az E3-on a szolgáltatás kapcsán. Plusz jó alkalom lehet ez arra, hogy kipróbáljátok a SMITE-ot, ah még nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)