Hirdetés

Games with Gold - ezek a novemberi ingyenes játékok

|

A Játékok Golddal keretében most megint négy játék jár az Xbox One-osoknak, amiből kettőt Xbox 360-on is lehet játszani. Vagy valahogy így.

Hirdetés

Még ha fura is a megfogalmazás, ez az valóság: a felállás a szokásos, novemberben is két, eredetileg Xbox 360-ra megjelent játék jár a Gold előfizetőknek, amik a visszafelé kompatibilitás miatt Xbox One-on is játszhatók.

Hirdetés

November 1-től 15-ig a NiGHTS into Dreamsre, november 16-ától 30-áig pedig a Deadfall Adventuresre csaphatnak le a 360-as játékosok is. Az eleve Xbox One-ra készült játékok közül november 1-től 30-ig a Trackmania Turbo, november 16-tól december 15-ig pedig a Tales from the Borderlands teljes első évada került be a kínálatba. Mindkettőt csak ajánlani tudjuk.

Elégedettek vagytok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)