Hirdetés

Games with Gold - egy klasszikus Xbox címet is kapunk az év utolsó hónapjában

|

Kétségtelenül nem ez lesz a legerősebb hónap az ajándék játékok terén, viszont remek alkalmunk nyílik régi sikercímek pótlására.

Hirdetés

Ezúttal nem két Xbox One és két Xbox 360 játékot kapnak az előfizetők, ugyanis az egyik előző generációs címet egy eredeti Xboxos játékra cserélték.

Hirdetés

Xbox One fronton egy puzzle, illetve egy platformjátékot kapunk a Q.U.B.E. 2 és a Never Alone személyében. Ahogy említettük, ezúttal csak egy Xbox 360-as játék üti a markunkat, viszont ez lesz az egész kínálatból talán a legkomolyabb cím, ugyanis a Dragon Age II-höz kapnak hozzáférést az előfizetők. Végezetül egy eredeti Xbox játék és bekerül majd a gyűjteményünkbe, ez a Mercenaries: Playground of Destruction lesz. 

Ti mennyire vagytok megelégedve a decemberi játékokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)