Hirdetés

Xbox Live Gold - Gears of War karácsonyra

|

Mint mindig, decemberben is két játékot tölthetnek majd le ingyen az Xbox Live Gold tagsággal rendelkező felhasználók.

Hirdetés

Larry ’MajorNelson’ Hryb ismét hallatott magáról, mint mindig, most is a saját honlapján tette közzé a 2013-as év azon utolsó két Xbox 360-as játékának címét, amelyeket az Xbox Live Gold tagok ingyenesen tölthetnek majd le.

December 1-től két héten keresztül lesz elérhető az anno a konzol zászlóshajójának tartott Gears of War, amelyért egyébként 20 dollárt kellene fizetnünk. Ezt követően, december 16-tól a Shoot Many Robots válik ingyenesen letölthetővé egészen a hó végéig, az előfizetők ennek leszedésével is spórolhatnak 10 dollárt.

Két héttel ezelőtt szintén Major Nelson bejelentéséből tudtuk meg, hogy a Games With Gold kedvezményeit az Xbox One vásárlók is élvezhetik majd. Ti mivel játszotok majd a téli szünetben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)