Hirdetés

Xbox Live Gold - íme a decemberi ingyenes játékok

|

Vajon az év utolsó hónapjában jobb ajándék játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők, mint a PlayStation Plusosok? Most eldönthetitek.

Hirdetés

Pár perccel ezelőtt elmondtuk, hogy mivel jelentkezik decemberben a PlayStation Plus, de ma a Microsoft is bejelentette, milyen játékokkal jutalmazza meg azokat, akik Gold előfizetők.

A Játékok Golddal ebben a hónapban is kicsit szerényebb, de azért a benne foglalt játékok egyáltalán nem rosszak. Az Xbox One-osok egész december folyamán megkaparinthatják az idén májusban megjelent Worms Battlegrounds-t, az Xbox 360-asok pedig elseje és tizenötödike között a The Raven: Legacy of a Master Thief nevű point and click kalandjátékot, tizenhatodika és harmincadika között pedig a snowboardos SSX-et tölthetik le ingyen. Ugyancsak vonatkozik az a szabály, hogy ha még nem szereztétek be a Volgarr the Vikinget és a Red Faction: Guerrillát, most már ne késlekedjetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)