Hirdetés

Xbox Live - jövőre is lesznek ingyenes játékok

|

Az eredeti tervek szerint csak 2013 végéig tartott volna a Microsoft Games with Gold promóciója, de ma bejelentették, hogy a program jövőre is folytatódni fog. Ingyen játékok mindenkinek!

Hirdetés

Persze csak havi kettő, mert nehogy már elszemtelenedjen az Xbox Live Gold felhasználó, a végén még annyi játékot kap, hogy nem vesz majd a boltban semmit.

A Games with Gold június óta tart, elsőként a Fable 3-at lehetett megszerezni, jelenleg pedig a Halo 3-at töltheti le mindenki, aki rendelkezik aktív Gold előfizetéssel. A Microsoft által közzétett információk szerint a játékosok több mint 120 millió órát töltöttek a Games with Gold keretében beszerzett játékokkal, és a programban résztvevők 97 százaléka boldog amiatt, hogy ilyen egyáltalán létezik. (A maradék 3 százalék nem örül az ajándéknak? Mi lehet velük?) Nem tudjuk, a promóció pontosan meddig fog folytatódni és milyen játékokat kapunk még, de a „határozatlan ideig” elég jól hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)