Hirdetés

Games with Gold - harccal telik majd a november

|

Kiderült, milyen játékokat kapnak a következő hónapban az Xbox Live Gold előfizetők

Hirdetés

Épp ideje volt, hogy végre elárulják, milyen négy címmel lepik meg az xboxos Gold előfizetőket, elvégre már tényleg egy karnyújtásnyira vagyunk az év utolsó előtti hónapjától. Nos, a jelek szerint megérte várni.

Hirdetés

Kezdjük rögtön a legnagyobb durranással: Xbox One-on november elsejétől elérhetővé válik a Battlefield 1, a DICE 2016-os, első világháborús lövöldéje. Remek lehetőség lesz egyébként ez a játék arra, hogy ráhangolódjunk a legújabb BF-re, elvégre a Battlefield V november 20-án jelenik meg. A hónap második felében ugyancsak Xbox One-ra jön a Race the Sun, ami egy klasszikus címeket idéző arcade versenyjáték. Xbox 360-as fronton pedig két kitűnő játékot pótolhatnak azok, akik esetleg eddig kimaradtak volna belőlük: november 1. és 15. között az első Assassin's Creed, november 16. és 30. között pedig a Dante's Inferno üti a markunkat - természetesen a visszafelé kompatibilitás csodájának hála ezek a játékok is futtathatóak One-on. 

Ti meg vagytok elégedve a novemberi felhozatallal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)