Hirdetés

Games with Gold - ez lesz az októberi felhozatal

|

Valószínűleg nem ez lesz a Games with Gold legerősebb hónapja, de azért találtok szórakoztató címeket az ajándék játékok között.

Hirdetés

Ezúttal az Inside Xbox előadás alatt jelentették be, hogy milyen ingyenes játékokra számíthatnak októberben az Xbox Live Gold előfizetők. Akadnak közöttük érdekesebb címek, de azért nem ez lesz a szolgáltatás legerősebb hónapja, az biztos. 

Hirdetés

Xbox One-on október elsején az Overcooked válik ingyen letölthetővé az Gold előfizetőknek, így immár bárki bepótolhatja az egyébként tényleg remek, partijátéknak is tökéletes címet, ha eddig még nem zsákolta volna be esetleg. Október 16-án pedig a Victor Vrant kapják meg a One-osok. Ez az ARPG kapott combosabb és gyengébb értékeléséket is, most rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, mennyire jó a Haemimont Games játéka. Xbox 360-ra a hónap első felében a Stuntman: Ignition érkezik, október 16-tól pedig a Hitman: Blood Money-t tölthetik az előfizetők. Természetesen a két Xbox 360-as cím a visszafelé kompatibilitás csodájának hála Xbox One-on is játszható lesz.

Ti mennyire vagytok megelégedve az októberi ajándék játékokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)