Hirdetés

Ezek lesznek valójában az Xbox Live Gold ingyenes augusztusi játékai

|

Mindkét, korábban kiszivárgott képen pontatlan információk voltak, a hivatalos bejelentés értelmében teljesen más ingyenes játékok érkeznek a Games With Gold programba, mint amikre sokan számítottak.

Hirdetés

A mai nap folyamán két site is tudni vélte, milyen játékokat leplez le néhány órával később a Microsoft, mint az Xbox Live Gold ingyenes augusztusi címeit. Nos, vagy durván félrevezették őket, vagy csupán kitalálták az egészet, ugyanis a nyolc játékból egyik sem szerepel a jövő havi felhozatalban.

Hirdetés

Xbox One-ra egész augusztusban letölthetjük a rendkívül cuki és egyébként egészen szórakoztató Slime Ranchert, amiben a címnek megfelelően kis zselélényeket kell befognunk és tenyésztenünk. 16-ától 31-éig pedig a motoros ügyességi játékot, a Trials Fusiont szerezhetjük meg teljesen ingyen. Az Xbox 360-as címek közül a nemrég PC-s portot is kapott Bayonetta ütheti markunkat a hónap első felében, a másodikban pedig a Red Faction: Armageddont zsákolhatjuk be.

Ha nem vagytok teljesen biztosak, hogy megéri-e letölteni a játékokat, vagy esetleg előfizetni valamelyikük miatt, az elmúlt hónapokhoz hasonlóan ezúttal is adunk majd egy videós ízelítőt a felhozatalból a GameStar YouTube-csatornán.

Nektek hogy tetszik az augusztusi Games With Gold kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)