Hirdetés

Xbox Live Gold - ezek a játékok járnak júliusban

|

Aki az ingyen játékokért fizet elő Goldra, annak most már egyre inkább megéri áttérnie a Game Passra.

Hirdetés

Már a múlt hónapban is sejthető volt, de most egyre valószínűbb, hogy a Microsoft célja átterelni az embereket a Game Passra. Míg az fantasztikus játékokkal bővül júliusban, ugyanez a Gold ideiglenes kínálatáról nem mondható el.

Hirdetés

Egy Xbox One-os AAA játék sincs a júliusi felhozatalban. Az eleve az újabb platformra készült játékok közül július 1. és 31. között az Assault Android Cactus, július 16. és augusztus 15. között pedig a Death Squared lesz letölthető. A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-on is játszható Virtua Fighter 5 Final Showdown a hónap első felében, a Tom Clancy's Splinter Cell Conviction a második felében lesz letölthető. Végül is amúgy is az vesz Goldot, aki multizni akar, szóval annyira nem vagyunk elkeseredve. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)