Hirdetés

Xbox Live Gold - ezeket a játékokat kapjuk ingyen szeptemberben

|

Szeptemberben végre kezdetét veszi az őszi dömping, de nem csak a legújabb AAA játékokra érdemes rárepülni.

Hirdetés

Néhány napon belül hivatalosan is elkezdődik az őszi szezon, és már szeptemberben olyan játékok örvendeztetik majd meg a rajongókat, mint a Spider-Man, a FIFA 19, vagy épp a Shadow of the Tomb Raider. Ezekkel a Microsoft előfizetéses szolgáltatása nem tud, és nem is igazán akar versenyezni.

Hirdetés

Az augusztusi brutális kínálat után most egy kicsit visszavettek, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy rossz játékokat adnának. Xbox One-ra például a Prison Architect érkezik a hó elején, szeptember 16-tól pedig a Livelock válik elérhetővé.

Az Xbox 360-as (One-on is játszható) játékok listájára a LEGO Star Wars III: The Clone Wars és a SEGA Vintage Collection: Monster World került.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)