Hirdetés

Games with Gold - íme a januári ajándék játékok

|

Nem várt az év végéig a Microsoft, bejelentette az Xbox Live Gold előfizetőknek januárban járó játékokat is. Van miért örülni.

Hirdetés

Aki nem ragaszkodik a multihoz, de szeretne egy fix havi összegért cserébe nagyon sok játékot, még mindig a Game Pass-szal jár a legjobban. Olyan ütemben bővítik a kínálatot, hogy az embernek még csak egy kipróbálás erejéig sem jut ideje mindenre.

Hirdetés

Viszont az Xbox Live Gold előfizetők 2019-ben is megkapják havi két eleve One-os és két 360-as, de a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-on is játszható játékukat. Az újabb játékok közül január 1. és 31. között az idei év nagy indie meglepetése, a Celeste lesz ingyen letölthető, január 16. és február 15. között pedig a WRC 6-ot lehet megszerezni. A két Xbox 360-as játék a Lara Croft and the Guardian of Light és a Far Cry 2, előbbit a hónap első felében, utóbbit a másodikban lehet lekapni. A Lara Croft játék egyébként pont öt éve volt már egyszer a Games with Gold kínálatában, 2014 januárjában lehetett megszerezni, de simán lehet, hogy van, aki később lett One-tulaj, és most hasznát veszi az ismétlésnek.

Mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)