Hirdetés

Ezek lesznek az Xbox Live Gold augusztusi ingyen játékai?

|

Egy spanyol oldalon jelent meg egy kép, amin az Xbox Live Gold előfizetőknek járó játékok láthatók. Kiszivárgott azonban egy fotó is, ami sajnos hihetőbbnek tűnik.

Hirdetés

A napokban fogja bejelenteni a Microsoft a Játékok Golddal, avagy Games with Gold szolgáltatás jövő havi felhozatalát, hiszen egy hét múlva, augusztus elsején már cserélődik a kínálat.

Hirdetés

Az utóbbi hónapokban a cég igazán kitett magáért, de most kicsit kevésbé ismert játékok járhatnak. Xbox One-on az egyébként free-to-play Gigantic extrákkal megpakolt kezdőcsomagját, a Gigantic Starter Bundle-t, valamint a Dark Souls II: Scholar of the First Sint adhatják, míg Xbox 360-ra (és a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően One-ra is) a Damnation és a Stormrise járhat.

Egy másik, a Somosxbox nevű spanyol oldalra felkerült, nagyon gyanús kép szerint (érdemes ezt óvatosan kezelni a borítóknál lévő képhibák miatt, meg azért, hogy az egyiken PEGI, a másikon ESRB értékelés van), az Xbox One-os játékok közül az Assassin's Creed: Chronicles India és a Firewatch, míg Xbox 360-asak közül a Condemned: Criminal Origins és a Forza Horizon 2 jár mindenkinek. Utóbbi azért érdekes, mert Xbox One-ra egy sokkal szebb és jobb változat is elérhető, viszont ha tényleg csak a 360-as verziót adják, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően játszhatunk vele. 

A bejelentésig kezeljétek mindkettőt fenntartásokkal. 

Egyébként azt már csak így a végén jegyzem meg, hogy Nógrád megyeiként a Somosxbox oldal neve megmosolyogtat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)