Hirdetés

Xbox Live Gold - elstartolt az ingyen hétvége

|

Mától egészen vasárnap éjfélig bárki, aki rendelkezik Xbox Live felhasználói fiókkal, ingyen használhatja a Gold előfizetéshez járó szolgáltatások egy részét.

Hirdetés

Egyre többet nyújt az Xbox Live Gold. Míg eleinte szinte csak azért volt érdemes előfizetni, hogy online is játszhassunk, ma már rengeteg más érvet is fel lehet hozni mellette.

A havi ingyenes játékok és a heti leárazások miatt mondhatni minden Xbox-tulajnak kötelező előfizetnie. A hétvégén azok, akik csak hagyományos accounttal rendelkeznek, teljesen ingyen játszhatnak bármely játék többjátékos módjával, vagy kipróbálhatnak olyan Goldhoz kötött free-to-play játékokat, mint a World of Tanks, az AirMech Arena vagy a Warface. Egyébként aki még a GTA Online-ba sem nézett bele, annak is itt a lehetőség. A most ingyenes Battlefield: Bad Company 2-t és a heti leárazásokat csak tényleges előfizetéssel lehet igénybe venni.

Mivel játszotok majd a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)