Hirdetés

Januárban kimondottan jó játékok járnak az Xbox Live Gold előfizetőknek

|

Bejelentette a Microsoft a Games with Gold januári kínálatát, és most tényleg örülhetünk.

Hirdetés

Miután elindult az Xbox Game Pass, érezhetően kevésbé értékes játékokat adott a Microsoft a Gold előfizetés mellé, de a jövő év egész jól fog indulni. Meg amúgy sem számít ez sokat, mióta néha gyufákért lehet előfizetni az Ultimate-re, ami Goldot és Game Pass hozzáférést egyaránt tartalmaz, utóbbit PC-n és Xbox One-on is.

Hirdetés

2020. januárjában szokás szerint négy játékot kapunk, kettő Xbox One-osat, és kettő olyat, ami eredetileg Xbox 360-ra jelent meg, de a visszafelé kompatibilitás miatt One-on is simán fut. Január 1. és 31. között a Styx: Shards of Darkness, január 16. és február 15. között a Batman: The Telltale Series teljes első szezonja, január 1. és 15. között a Tekken 6, január 16. és 31. között pedig a LEGO Star Wars II: The Original Trilogy lesz elérhető. Ne felejtsétek el hozzáadni ezeket a felhasználói fiókotokhoz, amíg még él a lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)