Hirdetés

Games With Gold - ütős lesz a februári felhozatal

|

Nem lehet okunk a panaszra, most igazán kitettek magukért az illetékesek.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy az utóbbi kicsit alacsonyabb fordulatszám után ismét rákapcsol az Xbox, és igazán tetszetős címeket csapnak hozzá a Gold előfizetéshez. Nemrég leleplezték azt a négy játékot, amit február során kapunk meg.

A megszokott sémát követve most is két Xbox 360 és ugyancsak kettő Xbox One játékot kapunk, az előző generációs címek pedig természetesen játszhatóak lesznek az új konzolon is. Február 1. és 18 között lesz letölthető a Lovers in a Dangerous Spacetime, február 16-tól pedig egészen március 15-ig díjmentesen elérhetővé válik az előfizetőknek a Project Cars Digital Edition. Xbox 360 fronton a hónap első felében a Monkey Island 2: Special Edition, utána pedig a Star Wars: The Force Unleashed lesz az előfizetők ajándéka. 

Ti meg vagytok elégedve a februári Games With Gold játékokkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)