Hirdetés

Xbox Live - ingyen multizhatunk a napokban

|

Most néhány napig nem kell Xbox Live Gold előfizetőnek lenni ahhoz, hogy az xboxos játékok online módjait nyüstölhessük.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold rengeteg hasznos extra funkciót kínál azokon felül, amiket az előfizetés nélküli játékosok elérhetnek. Ezek egyike az online többjátékos módok használatának lehetősége.

Hirdetés

A hétvégén lesz a Rainbow Six: Siege Pro League aktuális szezonjának döntője, minek örömére minden platformon ingyenesen kipróbálhatóvá vált a játék, és az is marad egészen vasárnapig. A Microsoft nem szerette volna, ha a játék lényegi részéből a Golddal nem rendelkező játékosok kimaradnak, így ma este 9-től május 21-én reggel 9-ig szabad a multi minden Xbox 360-as és Xbox One-os játékban. Emellett Xbox One-on a Fallout 4-be is bárki belenézhet. A klienseket keressétek az Xbox Store-ban, az ingyen multizáshoz semmit nem kell tennetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)