Hirdetés

Xbox Live Gold akciók - Tomb Raider és Rockstar címek féláron

|

Befutott az eheti akciós lista az Xbox Live Gold előfizetők számára. A héten még Lara kisasszony is olcsón adja magát.

Hirdetés

Az E3-on láthattuk, ahogy a Rise of the Tomb Raider videója felrázta az álmos közönséget. Még messze van a széria új felvonása, de addig is itt a remek alkalom beszerezni a Tomb Raider Definitive Edition-t, már ha rendelkeztek egy Xbox One-nal.

A héten az Xbox One tulajdonosok (akikből remélhetőleg egyre több lesz itthon is) a Tomb Raider next-gen kiadását, illetve a Stridert tölthetik le féláron, és még a Killer Instinct rajongók is letölthetik Saberwolfot 80%-kal olcsóbban.

Az Xbox 360-as tagoknak ott a  Bully, az LA Noire, a Midnight Club LA, a Max Payne 3, és a Red Dead Redemption 75%-kal a normál ár alatt. A Deadfall Adventures is a tiétek lehet 80%-kos árengedménnyel és még Max Payne 3, Saints Row: The Third, és Saints Row IV DLC-ket is akciósan vásárolhattok.

Ki mit tervez beszerezni a héten?

Címkék: #akció #kaland
Platformok: PC PlayStation 3 Xbox Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)