Hirdetés

Három játékot is ingyen pörgethetnek a hétvégén az Xbox Live Gold előfizetők

|

Akár Super Saiyan harcosokként gyepálnátok a másikat, akár egy vírus sújtotta társadalom vagy egy gonosz diktátor ellen vennétek fel a harcot, arra most lehetőségetek lesz.

Hirdetés

Az Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőknek nem újdonság, hogy időről időre újabb játékokkal látja el őket a Microsoft. Ezt a hétvégét ismét arra szemelte ki a cég, hogy egy pár új címet bocsásson a hűséges felhasználók rendelkezésére, így három játékot is pörgethetünk a hétvégén, ha rendelkezünk valamelyik szolgáltatással, sőt ha megtetszettek, komoly kedvezményeket is kaphatunk rájuk.

Hirdetés

Ha nem vagytok elvetemült Dragon Ball rajongók, akkor valószínűleg nem estetek hanyatt a Kakarottól. A jó hír az, hogy az egyik ingyenes játék a Dragon Ball FighterZ, ami azoknak is fantasztikus szórakozást nyújthat, akik nem tudják betéve, hogy melyik legyőzhetetlen gonoszt melyik évadban győzte le Son Goku. Ha egy király verekedős játékra vágytok, ráadásul a gyerekkorotok ikonikus rajzfilmjének karaktereivel,  akkor ne is keressetek tovább.

Ha inkább egy földhözragadtabb kalandot kerestek a hétvégére, akkor pont jól jöhet a Tom Clancy's The Division 2, ami anyagi sikertelensége ellenére egy meglehetősen szórakoztató játék lett, és a loot-shooter műfaj kedvelőinek kifejezetten ajánlott darab. Ezt egyébként más platformokon is ingyen játszhatjuk egy darabig a Ubisoft jóvoltából.

Aki úgy érzi, hogy a fárasztó hét után ráférne egy kis kikapcsolódás, az a Just Cause 4-be is belevetheti magát, ami ugyan messze nem a széria legjobban sikerült darabja, de ingyenesen határozottan megérheti belenézni. Ha szeretitek, amikor egy játékban utatokat felrobbant épületek és járművek díszítik, és a realitásoktól teljesen elrugaszkodva, igazi egyszemélyes hadsereggént tehettek el láb alól egy kisebb országra való ellenfelet, akkor ennek is adhattok egy próbát.

Mindemellett, ha valamelyik játék nagyon megtetszett, akkor hétfőn reggel hétig - ameddig az ingyenes időszak is tart - komoly kedvezménnyel vásárolhatjátok meg őket, ráadásul az ingyenes időszakban elért eredményeitek természetesen megmaradnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)