Hirdetés

Xbox Live - egész hétvégén ingyenes lesz a multi

|

Ha eddig nem győzött meg téged az Xbox Live előfizetés, akkor most tehetsz díjmentesen tehetsz egy próbát a szolgáltatással.

Hirdetés

Gold előfizetés nélkül bizony minden Xbox játékos kimarad a multiplayer élményből, a Microsoft viszont úgy gondolta, egy kis ingyenes próbaidővel növelheti az előfizetői kedvet. 

Hirdetés

Egészen pontosan február 15. és 18. között ingyenes az Xbox Live, vagyis ezalatt az időszak alatt bárki szabadon játszhat online a pajtásokkal. Az alábbi beharangozó videó az NBA 2K18-at és a Rainbow Six Siege-et is kiemelten a figyelmetekbe ajánlja, ami nem is csoda, hiszen ez a két játék úgyszintén ingyen kipróbálható lesz a hétvégén, vagyis most azok is kosarazhatnak és lövöldözhetnek multiban, akiknek se Gold előfizetésük nincs, se ezeket a játékokat nem vették meg korábban.

Természetesen a díjmentes Live időszak az összes birtokolt játékotokra vonatkozik, mindben pöröghet majd az online vígadalom. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)