Hirdetés

Games with Gold - egész jó a decemberi játékok felhozatala

|

Főleg a hónap második felében érkező ajándékoknak örülhetünk.

Hirdetés

Pár órája megtudtuk, mit kapnak a PlayStation Plus előfizetői decemberben, és ahogy az lenni szokott, az Xbox is ugyanerre a napra időzítette bejelentését. A Game Pass indulása óta a Games with Gold jellemzően nem túl erős, és most sem kiugróan jó, de legalább van minek örülni, elég széles spektrumú a felhozatal.

Hirdetés

Az Xbox One-os kínálatból az Insane Robots december 1. és december 31. között lesz behúzható, a Jurassic World Evolutiont pedig december 16-tól január 15-ig adhatjuk hozzá fiókunkhoz. A One-on is futó Xbox 360-as játékok listájából ezúttal a Toy Story 3-at és a Castlevania: Lord of Shadow - Mirror of Fate HD-t választották ki, előbbi a hónap első felében, utóbbi a másodikban lesz megkaparintható.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)