Hirdetés

Xbox Live - ingyenes lesz a Dead Island?

|

Ahogy már megszoktuk, a váltás előtt egy nappal most is megindultak a pletykák arról, hogy mit kínál majd a Microsoft a Games with Gold promócióban. A Sleeping Dogs után megint egy ütős játék jön?

Hirdetés

Jól indult az év az Xbox Live Gold előfizetőknek. Oké, nem olyan jól, mint a PS Plusosoknak, de azért a Sleeping Dogsra és a Lara Croft and the Guardian of Lightra sem lehet panaszkodni főleg annak tudatában, hogy tavaly milyen játékokat kínált a Games with Gold promóció.

A NeoGAF egyik fórumozója nem akarja elmondani, hogy kitől hallotta, de azt állítja, holnaptól február 15-ig a Dead Islandet kapja ajándékba minden Goldos. Persze lehet, hogy kihasználva hiszékenységünket csak megpróbálnak minket jól rászedni, de inkább nem gondolunk ilyesmire, csak várjuk, hogy Major Nelson blogján megjelenjenek a hivatalos infók.

Ti örülnétek egy ingyenes Dead Islandnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)