Hirdetés

Xbox LIVE: Lost and Damned avatár kiegészítők

|

A frissen megjelent Lost and Damned kiegészítő megünneplésére ingyenes ruhadarabokkal kedveskedik a Microsoft.

Hirdetés

Újabb ingyenes ruhadarabokkal és kellékekkel gazdagíthatjuk virtuális hasonmásunk szekrénysorát a legutóbbi avatárokhoz címzett frissítésnek köszönhetően. A mai nap folyamán végre megérkezett a Grand Theft Auto IV exkluzív kiegészítője, megjelenését ünnepleve a Microsoft térítésmentesen beszerezhető Lost and Damned öltözékeket kínált felhasználásra. Az Xbox Live rendszerére újonnan feldobott tartalmak között természetesen találhatunk külön női és férfi karakterek számára elkészített dresszeket és kiegészítőket. Ha kedvünk is úgy tartja, avatárunkra rocker dzsekit húzhatunk és mutogathatjuk, milyen gyönyörűséges koponyát applikáltunk ujjainkra. A hölgyek leopárdmintás lábszárvédőben és hatvanas években közkedvelt csizmákba bújhatnak. Mint eddig is, az új cuccokat megjelölték csillaggal a könnyebb keresgélés kedvéért.

360avatars.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)