Hirdetés

Xbox Live - most két játékot is megkaphatsz ingyen

|

Augusztusban alapból három játék jár a Gold előfizetőknek, de ha valaki véletlenül egy német felhasználói fiókkal is rendelkezik, még kettőt beszerezhet.

Hirdetés

Nem vagyunk hívei az unortodox módszereknek, nem is bátorítunk senkit arra, hogy kijátssza a rendszert, de muszáj beszámolnunk a Microsoft érdekes húzásáról, melynek hátterében felételezhetően jogi problémák állnak.

Kezdjük viszont a világ legtöbb Xbox Live Gold előfizetője számára élő ajánlattal: mától a Crackdownt, augusztus 16-tól pedig a Dead Rising 2-t és a hozzá kapcsolódó Dead Rising 2: Case Zerót lehet letölteni teljesen ingyen. Tegnap pletyka szinten szó volt erről, ma viszont maga Major Nelson erősítette meg a hírt, neki pedig mindent kérdés nélkül elhiszünk. Ha viszont valamiért a német Xbox Live-ot használnánk, meglepődve tapasztalhatjuk, hogy az ingyenes játék behajtásánál a Shadowrun jelenik meg. Pontosan nem tudjuk, hogy ez miért alakult így, de ahogy fent is írtuk, alighanem jogi okok miatt kapnak mást a német felhasználók. Az augusztus 16-án élesedő játék számukra a Lost Planet 2 lesz. Így már nehéz panaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)