Hirdetés

Xbox Live - MS pont jár a régi felhasználóknak? Igen! Sőt még egy puli is!

|

Egyes források szerint az, aki korábban "cselesen" használta az Xbox Live rendszerét, elkölthető pontokat kap.

Hirdetés

Mint tudjuk, mától elérhető hivatalosan is Magyarországról az Xbox Live.

Néhány felhasználó állítása szerint azok, akik korábban "szürke", vagyis hamis külföldi címre regisztrált hozzáférésüket legalizálják, és "áthozzák" Magyarországra, extra pontokat kapnak accountjukra. Azok, akik korábban már vásároltak Xbox Live-ról, az átállás után 800 ponttal lesznek gazdagabbak, míg akik csak használták a szolgáltatást, azok 400 pontot kapnak. Xbox 360 hiányában én nem tudom megnézni, hogy ez valóban így van-e, de aki rendelkezik a Microsoft konzoljával és Live előfizetéssel, az nézze meg, tényleg igazak-e az állítások, és van-e okunk örülni ennek a nem elhanyagolható ajándéknak.

UPDATE!

Megjött a hivatalos közlemény is, amelyből szó szerint idézek most:

"Egy speciális akcióval kedveskedünk azoknak a hazai játékosoknak akik eddig Xbox LIVE fiókjukat más régióba regisztrálva használták. Minden felhasználó aki honosítja Xbox LIVE fiókját Microsoft Pontot kap tőlünk ajándékba. Akik előzőleg már vásároltak bármilyen Xbox LIVE tartalmat 1600 Microsoft Pontotot kapnak, akik pedig csak ingyenes szolgáltatásokra használták fiókjukat 800 Microsoft Pontotot fognak ajándékba kapni. Érdemes sietni, hiszen az ajánlat csak korlátozott ideig lesz elérhető!"

Azt hiszem, ez minden kérdést tisztáz. Emellett van másik jó hír is:

"Avatar ajándék az új előfizetőknek

Az Xbox LIVE szolgáltatás bevezetésének alkalmából egy speciális magyar Avatar kiegészítővel egy puli kutyával szeretnénk kedveskedni mindenkinek aki 2011 január 11-ig Xbox LIVE Gold előfizetést vásárol és azt érvényesíti vagy a már meglévő Arany előfizetését magyarra állítja át. Az ajándék Avatar kiegészítő a belépés utáni első héten elérhetővé válik."

Ez igen - lássuk tehát pulit!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)