Hirdetés

Rövid időn belül harmadszorra bukdácsol az Xbox Live

|

Most épp a vásárlás és tartalomhasználat terén akadhatnak gondok.

Hirdetés

Sokan megértették, hogy a koronavírusjárvány következtében most muszáj otthon maradni, viszont ezzel lekorlátozódtak a választható szabadidős programok,  és sokan videojátékokkal ütik el az időt. Ez érezhető a Steamen is, ahol sorra dőlnek meg a korábbi rekordok, és az Xbox Live-on is, ahol meg a szerverek bukdácsolnak egy kicsit.

Hirdetés

Nem sokkal egy korábbi leállás után, tegnap este az Xbox Live-on nem működött tökéletesen a matchmaking, a party chat és az LFG, most pedig közel egy órája nem lehet böngészni az Xbox Áruházban. Elvileg minden más működik, csak nézelődni és vásárolni nem lehet, ami nélkül azért lehet élni, de nem kizárt, hogy újabb gondok lépnek fel később. Reméljük, hamar helyretesznek mindent, még ha most van is fontosabb, mint az, hogy költekezni tudjunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)