Hirdetés

Az Xbox elnöke be nem jelentett "nagy címekről" beszélt

|

A Microsoft rejteget még ászokat az ingujjában, csak még nem jött el a leleplezés ideje. Legalábbis az Xbox vezetősége szerint valahogy így fest a dolog.

Hirdetés

A Microsoft bemutatott 42 játékot az E3 2017-es konferenciájukon, és bár a szám nem néz ki rosszul, azért ezek nagy része nem vágott földhöz minket. Ettől függetlenül még várhatnak ránk meglepetések Aaron Greenberg vezető szerint.

A lényeg, hogy nem akarnak úgy járni, mint a Scaleboundnál, vagyis el akarják kerülni azt, hogy túl korán, túl nagy elvárásokat keltsenek a címek kapcsán.

"Azt elmondhatom, hogy több projekten is dolgozunk az Xboxnál, ezek között sok nagy cím van, amikről ma nem beszélhetünk. Igyekszünk kiegyensúlyozni a dolgokat. Majd elválik, hogy mennyit mutathatunk ezekből a jövőben. Az viszont tény, hogy mutattunk 42 címet, és ezek meglehetősen változatosak voltak."

Greenberg a GameReactornak adott interjújában kihangsúlyozta, hogy a céljuk az egyensúly fenntartása. Mindig legyen mit mutatni, de semmivel sem akarják hergelni a közt túl korán.

Talán az idei, augusztusban esedékes gamescomra még több meglepetés tartogatnak majd. És ne feledjük: egy be nem jelentett, nagy Halo folytatás is készülőben van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)