Hirdetés

Xbox One - csökkent az ár, jön az 1 TB-os modell és a PC-s vezeték nélküli vevő

|

A Microsoft bejelentette, hogy az 1TB-os Xbox One átveszi az 500 GB-os helyét, így utóbbi árát megvágta egy kicsivel. Jön a PC-s Wireless Adapter is.

Hirdetés

Nem tudjuk, bejelentik-e az E3-on a vékonyabb Xbox One-t, de ettől függetlenül is történik egy nagy változás, ami tekintve a mostani játékok méretét, mindenképp szükségszerű volt.

Az 1 TB-os az új 500 GB-os, ugyanis mostantól a legtöbb Xbox One 1 terás merevlemezzel lesz megvásárolható, az 500 gigás pedig marad a megfizethetőbb változat, melynek ára 399 dollárról 349 dollárra változik az Egyesült Államokban. Ezek mellé már az új, 3.5mm-es jackkel, hangerőszabályzóval és átdolgozott LB és RB gombokkal ellátott kontrollert pakolják, melyet nyár végétől külön is megvásárolhatunk fekete, ezüst és terepmintás változatban. A PC-seknek jó hír, hogy hamarosan nem lesz szükség kábelre, mert jön az új, elegáns Wireless Adapter, kontrollerrel és anélkül egyaránt. További információkat, képeket az Xbox Wire-ön találhattok, egyelőre még nem tiszta, hogy az árváltozás Magyarországot is érinti-e, illetve hogy nálunk mikortól lesznek kaphatóak az új konzolok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)