Hirdetés

Xbox One - achievement és egyedi kontroller az első vásárlóknak

|

Különleges kontroller, egyedi játékbeli tartalmak, máshogy meg nem szerezhető achievement - ezekért érdemes előrendelni az Xbox One-t.

Hirdetés

A Microsoft szeretné, ha az Xbox One megjelenése mindenki számára különleges alkalom volna, ezért egy különleges csomagot állítottak össze.

Az Xbox One Day One Edition tartalmazza az alapgépet, egy Kinect szenzort, egy HDMI kábelt, illetve a lejjebb látható kontrollert, mely a középen lévő felirattal több azoknál, amik más kiadásokhoz járnak. 

Egy játékkonzol játék nélkül csak félkarú óriás, így érdemes megfontolni a következő játékok mihamarabbi beszerzését nem csak az egyedi borítók, de az exkluzív tartalmak miatt is.

Forza Motorsport 5 - azonnali hozzáférés három autóhoz, amik a lehető legerősebbre vannak fejlesztve

Ryse: Son of Rome - exkluzív többjátékos pálya és egy kard extra tulajdonságokkal

Kinect Sports Rivals - exkluzív sportfelszerelés, ami megkülönbözteti bajnokodat a világ más bajnokaitól

Dead Rising 3 - exkluzív Frank West és Chuck Greene Tribute csomagok

Na, elég meggyőző, vagy nyújthatna többet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)