Hirdetés

Xbox One - átalakul az achievementek rendszere

|

Az Xbox csapata azoknak a teljesítményét is szeretné elismerni egy új achievement-rendszerrel, akik a mostani szisztéma szerint nem kapnak túl sok gamerscore-t.

Hirdetés

Több újdonság is érkezik az Xbox One szoftvere kapcsán, a platformra frissen megjelent Spotify mellett egy új menürendszerrel is kísérletezik a Microsoft. Ez utóbbi kapcsán még rengeteg finomításra és újításra készülnek az Xbox divíziónál, ami az achievementeket is érinti majd.

Hirdetés

Erről a WindowsCentralnak mesélt a cég egyik alelnöke, Mike Ybarra, aki elmondta, "alapvető változásokat" eszközölnek a jelenleg is használt rendszerben. Ez reményeik szerint azt jelenti majd, hogy a változásokat követően az achievementek jobban kifejezik, mit ért el egy-egy gamer a karrierje alatt Xboxon.

"Jobban is meg tudjuk mutatni az emberek játékos múltját, és hogy mit értek el. Például vannak olyanok, aki profi szinten játszanak a Halo 5-tel, de a jelenlegi rendszerben ez számukra csak 2000 gamerscore-t hozott."

- mondta Ybarra.

Ugyan a változtatásokkal kapcsolatban konkrétumokat nem árult el, valószínűleg az egyszerű pontszámot cserélik majd le, vagy egészítik ki más rendszerekkel, hogy ne csak azok érezhessék magukat kiemelkedő játékosoknak, akik játékról játékra száguldanak, gyűjtögetve a pontokat.

Nektek mennyire fontos például, hogy a barátaitokhoz képest hogy álltok achievementek tekintetében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)