Hirdetés

Xbox One - már tesztelik a játékajándékozást

|

Hamarosan másoknak is vásárolhatunk játékokat, és ezt néhány játékos már most kipróbálhatja. Viszont rögtön felmerült egy aggály.

Hirdetés

Az Insider program résztvevői a többiekhez képest mindig hetekkel korábban férhetnek hozzá egy-egy új funkcióhoz. Aki már telepítette az 1710-es firmware-t, kipróbálhatja, milyen másnak játékot venni. 

Hirdetés

A játékajándékozás lehetősége hamarosan széleskörben elérhető lesz, és többek között azok számára hasznos, akik nem szeretnék bankkártyájukat online használni, hanem inkább egy ismerősüket kérik meg a vásárlásra. Steamen ez zártan működik, itt viszont az ajándékozott egy kódot kap, amit beválthat az adott tartalomra. Nemcsak a barátlistánkon lévőknek küldhetünk ajándékot, hanem e-mailben bárkinek. Nem tudjuk még a korlátokat, vagy hogy meddig érvényes egy kód, viszont ha bármeddig beváltható, félő, hogy egy leárazás során valaki kamu e-mail címekre magának vásárolgat, és később haszonnal eladja őket. A tesztelés azért van, hogy a hibákat sikerüljön kiszűrni, úgyhogy a megjelenésig a jelenlegi rendszer még változhat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)