Hirdetés

Két játékkal jött az első Assassin's Creed Xbox One-ra

|

Nem sokkal az Alan Wake után újabb három Xbox 360-as játék vált játszhatóvá a Microsoft jelenlegi konzolján.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt három játékkal bővült az Xbox One-nal kompatibilis Xbox 360-as játékok listája, de most itt az újabb adag. Tényleg teljesen kiszámíthatatlan ez.

Mától három sokak által ismert, de megosztó játékot játszhatunk a konzolon. Az egyik az eredeti Assassin's Creed, ami megalapozta a sorozat jövőjét, de pár óra után unalmassá és önismétlővé vált, a másik a GRID 2, ami nem ismételte meg elődje sikerét, de azért nem lett rossz sem, a harmadik pedig a Dark Void, mely nem lett kimondottan emlékezetes, de lehet benne repkedni, meg minden. Ha megvannak akár digitálisan, akár dobozosan, próbáljátok ki őket Xbox One-on is, ha még nincsenek, de szerettetek volna velük játszani, akkor természetesen megvásárolhatjátok mindet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)