Hirdetés

Xbox One - visszatértek az avatarok

|

Az októberi Xbox One frissítés elhozta az újradolgozott virtuális figurákat, de nem csak ezért izgalmas.

Hirdetés

Komoly traumát okozott jó néhány magyar játékosnak, amikor itthon hivatalosan elstartolt az Xbox Live, és az átköltözéskor nem kapták meg a beígért virtuális pulit.

Hirdetés

Ennek már nyolc éve, nagyjából túltettük magunkat a dolgon, és ideje, hogy elbúcsúzzunk régi avatarjainktól is. Az októberi Xbox One frissítés újakat hozott, példátlan szintű testreszabhatósággal, ami nagyon dicséretes. Nem csak bőr-, szem- és hajszínt választhatunk, de terhes, amputált és kerekesszékes avatar is színesíti a lehetőségeket.

A figurák megjelennek a játékosok profilján, a barátok blokkjainál a főképernyőn, a Gamerscore ranglistáknál, a kluboknál, profilösszehasonlításnál és egyéb helyeken. Az Avatar Store-ból különleges öltözékeket, kiegészítőket vásárolhatunk, melyek száma folyamatosan bővül.

Másik nagy újdonság a Dolby Vision HDR streaming támogatás, amit a kompatibilis tévék tulajdonosai használhatnak ki. Bár ez minket nem érint, a narrátor spanyol, portugál, lengyel, svéd, holland és ausztrál angol nyelvvel bővült, az Egyesült Államokban Cortana és Alexa pedig kiegészült xboxos parancsokkal. A frissítés a konzolról telepíthető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)