Hirdetés

Újabb három remek Xbox 360-as játékkal játszhatunk Xbox One-on

|

Akinek megvan a Burnout Paradise, annak nem kell megvárnia a decembert, de nem csak ennek örülhetünk most.

Hirdetés

A Microsoft tegnap jelentette be az Xbox Live Gold előfizetőknek decemberben ingyenesen járó játékokat, melyek között a Burnout sorozat egyik legjobb darabja és az előző generáció kiemelkedő autós játéka, a Burnout Paradise is szerepel. Már régóta az a szabály, hogy a Játékok Golddal kezdeményezés keretében elérhető Xbox 360-as címek futnak Xbox One-on is, így legkésőbb decemberben mindenképp kompatibilissé vált volna a játék.

A kiadó viszont nem vár addig, akinek megvan, már akár most is játszhatja One-on. Emellett a szintén fantasztikus Pure lemezes változata kapott még támogatást (fura, hogy a digitális nem, de valószínűleg azért, mert jelenleg nem lehet megvenni), illetve a Rayman Legends, ami ugyancsak mókás cucc. 

A jelenleg Xbox One-on is játszható Xbox 360-as játékok teljes listáját itt találjátok meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)